Szabadság út 28/2
5540 Szarvas

+ 36 30 451 0731
hello@zsoltgyure.com

Hétfő - Péntek 9:00 - 17:00
Hétvégén zárva

image

Weboldalkészítés

A weboldal a vállalkozások elsődleges online megjelenése, ezért kialakítása kiemelten fontos a marketing terén. Célunk, hogy ügyfeleinknek kiemelkedő minőségű, egyben megfizethető szolgáltatást nyújtsunk. 

Webolalainkat maximális odafigyeléssel készítjük! A weboldalak készítése egyedi webdesign, vagy előre elkészített weboldal arculati terv alapján készülnek – hogy az Ön weboldala teljes mértékben az Ön kezében legyen.

Mit tartalmaz a weboldalkészítés, ha mi csináljuk?

Stratégia és tervezés

A honlapkészítés akkor kezdődik, amikor minden célját megismertük és elfogadta a céljait szolgáló megoldástervünket.

Marketingtudatos kialakítás

Az online eladás tervezhető. Honlapját úgy alakítjuk ki, hogy minden eleme az értékesítést szolgálja.

Reszponzív webdesign

Weboldala mobilon és tableten is jól fog megjelenni. Így ügyfelei kényelmesen böngészhetnek weboldalan. A design korszerű lesz és az eladást fogja szolgálni.

Keresőbarát felépítés

Weboldalát a Google irányelveinek alapján készítjük el, így az Ön oldala előkelő helyet fog elfoglalni a google találati listáján.

image

Weboldal üzemeltetés: karbantartás, javítás, fejlesztés

Egy honlap karbantartásra szorul, ha új menüpontokat szeretne, átszeretne alakítani valamit az oldalon, új designt szeretne stb... Egy honlap javításra szorul, ha vírusos lett, hibaüzenetek jelennek meg a képkek szövegek mellett, programok vagy scriptek elromlanak/elavulnak stb...

Csomag ajánlataink: Érdekel

Vállalatirányítási rendszerek

A vállalatirányítási rendszer egy olyan számítógépes szoftver, amely képes kiállítani egy vállalat kimenő számláit. Amennyiben csak erre lenne képes, úgy számlázó rendszernek hívnák, tehát egy vállalatirányítási rendszer jóval több, mint egy számlázó szoftver, de lényegében ez az alapja. A vállalatirányítási rendszer együtt kezeli a vállalat kimenő és bejövő számláit, kezeli a vállalat pénztári, banki nyilvántartásait, valamint képes ellátni a szakmai feladatok alátámasztását is számítógépes rendszeren. És fontos, hogy az egészet egyben (integráltan) kezeli, hogy egy adatot ne kelljen több helyen is rögzíteni. Általában főkönyvi modullal is kiegészítik, és a vállalat egészét átszövi.

 


A Skobel Vállalatirányítási szoftverrel átfoghatja vállalkozása belső folyamatait. A továbbfejleszthető termelésirányítási, projektirányítási modulok mellett ezektől eltérő profilú szoftver is tervezhető a funkciófüggetlen keretrendszer köré. A fejlesztés korszerű technológiai háttere miatt nemcsak a bevezetési idő válik gördülékenyebbé, hanem a cég változó igényei is folyamatosan és gyorsan követhetők a bevezetés után.

Alapok


Korszerűség
A szoftver korszerű és tartós technológiai alapokon kerül megtervezésre, amely miatt az első szakmai megbeszélés és az első verzió telepítése közötti idő (amely egyedi rendszerekre is érvényes) lerövidül.

Könnyű használat
Gyors betanulási idő, ami a könnyen kezelhető felhasználói felületből és a folyamatos szakmai együttműködésből következik.

Rendelkezésre állás
Gyors segítségnyújtást, hibaelhárítást biztosítunk cége számára több elérhetőségen keresztül is, amelyek közül kiemelhető az állandó, vagy szakaszos online összeköttetés a szoftver adatbázisával, így akár rendszergazdai távsegítség is kérhető, illetve komplexebb problémák is gyorsan kezelhetők.

Alacsony költségek
Minden vállalkozásnak lényeges szempont a szoftver költségeinek alacsony szinten tartása nemcsak az új összetevők vásárlásakor, hanem a szoftver használati ideje alatt is, biztosítva ezzel a gazdaságos és hatékony működtetést és a szoftver megtérülését.

image

Webáruház készítés

Az Internet és az e-kereskedelem elismerten a világ leggyorsabban növekedő üzletága - miért? Mert a működési költségek alacsonyan tarthatók, a kiadások rugalmasan szabályozhatók, a forgalom pedig kiemelkedő, hiszen a rendszeresen Internetezők száma csak Magyarországon is többmilliós. Az Internetező célközönség az Ön számára is elérhető! 

Mit kell tudnia egy webáruháznak?

 • Webáruházainkat elérhető áron kínáljuk kisvállalkozóknak és egyéni vállalkozók számára is.
 • Webáruházaink egyedi designnal és elrendezéssel, keresőbarát url-kel és a keresők (pl.Google) számára értékes információt hordozó meta tagekkel készülnek. Nem egy sablont árulunk, amit fel lehet telepíteni néhány óra alatt, aztán valószínű az úgynevezett „honlapkészítő” el is tűnik, mert ha módosítani kell valamit nem tud belenyúlni a webáruház kódjába, az online marketingről meg nem is hallott. Ezekből a 20ezer Ft-os webáruházakból a megrendelők 99%-a nem lát egyetlen vevőt sem.
 • Az általunk készített webshopokba tetszőleges számú kategória és termék vihető fel és lehetősége van akciós árak beállítására.
 • Saját domain név a domain név végű email címek állíthatók be.
 • Bankkártyás vagy paypal fizetés
 • Termékek sorba rendezhetők név, ár és népszerűség szerint.
 • Keresés funkció a termékek között név vagy cikkszám alapján.
 • Az Ön által megadott szállítási és fizetési módokkal készítjük el a webáruházat, amely később módosítható.

Cégarculat tervezés

Szakembereink vállalják az alábbiak elkészítését: egyedi logó, névjegykártya, boríték és levélpapír, elektronikus dokumentumsablonok, (Pl.: prezentáció sablonok, céges megjelenés az emailekben.)

Az egységes cégarculat célja, hogy a vevő számára eljuttatni kívánt kommunikációs hordozók elősegítsék a cég dekoratív megjelenését, megnyerve ezzel magunknak az ügyfél bizalmát. A cégarculat kialakítása során nem elegendő arra ügyelni, hogy a kialakított arculat ízléses, esztétikus és modern legyen, hanem nagyon fontos, hogy a vevő számára első ránézésre egyértelmű, egyedi és megnyerő legyen. Amennyiben szeretne vállalkozása számára egy egységes cégarculatot kialakítani, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy designer szakembereink segítséget nyújthassanak Önnek a megvalósításban.

IOS, Android, Windows Phone Applikáció

Legyen szó Android alkalmazásról, iOS applikációról vagy Windows Phone mobil app-ról, profi mobil alkalmazás fejlesztő csapatunk a rendelkezésére áll!

Az okostelefon a mindennapi élet részévé vált hazánkban is. Itthon több mint 3 millió ember használ nap mint nap mobil eszközt (okostelefon, tablet, iPad), az alapvető funkciókon kívül sok más hasznos, vagy akár haszontalan dologra. Mondhatni az emberek mobil függővé váltak. A legtöbben ha várakoznak, vagy akad pár perc szabad idejük, mindjárt a mobil után kapnak. A mobil alkalmazások egyre fontosabbá váltak. A mobil alkalmazás fejlesztés pedig új kihívás elé állította a fejlesztőket, hiszen a mobil alkalmazás teljesen más megközelítést igényel mint egy asztali alkalmazás.

Napjainkban a mobil applikáció készítés már nem luxus, hanem egy hatékony marketing lehetőség a cégek kezében. Ma már szinte minden szolgáltatásnak van mobil applikációja, ami könnyű és gyors kezelhetőséget biztosít a felhasználók számára. Az alkalmazás készítése így már egyfajta elvárás a cégek, szolgáltatók felé, hogy minden helyzetben, bárhonnan ki tudják szolgálni ügyfeleiket. A mobil alkalmazások fejlesztése több módon lehetséges. Cégünk olyan fejlesztési módszert alkalmaz, amely lehetővé teszi a költséghatékony mobil app fejlesztést.

Keresőoptimalizálás másnéven SEO

Hiába van csodaszép weboldala, rengeteg okos funkcióval, ha nics látogatója. Épp ezért, fel kell tornázni a google találatai közt, amivel Önnek nem kell foglalkoznia, mert mi ezt készen adjuk át Önnek!

A Keresőoptimalizálás, (angolul search engine optimization, röviden SEO), nem más mint az egyes weboldalak optimalizálása, hogy a keresőmotorokban minél jobb helyezést érjenek el. Ilyen keresőmotorok pl.: Google, Yahoo, Bing, Ask. Célunk, hogy weboldalát a keresőoptimalizálás során a keresőmotorok találati listájának első oldalára juttassuk, hiszen tapasztalatunk szerint a legtöbb internetező a keresők első találati oldalát böngészi végig. Ezáltal a keresőoptimalizálás megnövelheti az oldal látogatóinak a számát.

Integrált rendszerek

Olyan informatikai megoldás, ahol az egyes rész-funkciókat megvalósító rendszerek a felhasználók számára gyakorlatilag észrevétlen adat-megosztás révén egységes rendszerként képesek működni.

Az információrendszerek általában moduláris felépítésűek, azaz az egyes feladat-csoportokat önállóan fejlesztett részegységek valósítják meg. Erre a gazdasági szempontokon túl részben azért van szükség, mert a teljes rendszer a fejlesztők számára is átláthatatlanul bonyolult, részben pedig azért, mert az egyik rész-rendszer meghibásodása így nem feltétlenül állítja le a teljes rendszer működését. Az információ rendszerek általában fokozatosan fejlődnek, és kezdeti szakaszban az egyes rész-rendszerek még egymástól függetlenül, elszigetelten alakulnak ki. Ilyenkor a rendszerek közötti adatcsere nehézkes, gyakran szükség lehet ugyanannak az adatnak többszöri rögzítésére, ami fokozott hibaveszélyt jelent. Előbb utóbb bekövetkezik az a pillanat, amikor rendszerintegrációra lesz szükség. Ez nagyon sokszor a meglévő rendszerek egy részének vagy egészének cseréjét teszi szükségessé. Minden egyes rész-rendszer cseréjekor külön probléma a migráció vagyis a meglévő adatok és funkciók átmentése az új rendszerbe.

Vállalati intranet

Az intranet egy vállalat dolgozói részére készül, belső kommunikációs, információs rendszer.
Az intraneten levő információkhoz csak a belső munkatársak férhetnek hozzá, a számukra megszabott hozzáférési jogosultságok alapján. 
A lehetséges felhasználási területek száma szinte korlátlan. Egy-egy vállalat igényei szerint alakítható ki.
 

EGY INTRANET FELADATAI LEHETNEK

 • projektek, aktuális munkák nyilvántartása
 • segítse a belső kommunikációt (vezetés és dolgozók közötti kommunikáció), egy-egy kérdéshez kapcsolódóan fórum indítható
 • adjon megoldást a szervezeti tudás hatékony kezelésére
 • támogassa a szervezeti felépítést tükröző publikációt
 • szolgáltasson a belső felhasználók számára értékes, vonzó tartalmat
 • valósítsa meg a már publikált információk központi, strukturált elhelyezését (képek, dokumentumok, egyéni listák létrehozását, a mások által publikált állományok böngészését)
 • archiválás

Elérhető funkciók

 • projektek, aktuális munkák nyilvántartása
 • napi tennivalók nyilvántartása
 • szabadság-igénylés, engedélyezés
 • keresés, kategorizált tartalom elérés
 • belső fórum
 • szavazás és elégedettségvizsgálat lehetősége
 • faliújság
 • apróhirdetés
 • eseménytár
 • képgaléria
 • közösségi programok gyűjtőhelye
 • egyéb hírek, időjárás, hobbi, utazás, nyaralás
 • egyéni linkek, listák kezelése

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon! Kérjen ajánlatot!

Kapcsolat