Szabadság út 28/2
5540 Szarvas

+ 36 70 627 1184
info@skobel.co.uk

Hétfő - Péntek 9:00 - 17:00
Hétvégén zárva

Az elektronikus kereskedelem sok szempontból bizonyul előnyösnek a fogyasztók és a vállalkozások számára, hiszen elősegítheti az árak csökkenését, javíthatja a termékekhez való hozzáférést, a választék bővülését, egyúttal a vállalkozások számára új piacot jelent. Nem véletlen, hogy az ország negyede a neten vásárol.

Mik az online vásárlás előnyei?

1. Kényelmes

Nem kell órákon át gyalogolnod, utaznod vagy dugókban állnod az autóddal. Csak ülsz egy monitor előtt, mozgatod az egeret, pötyögsz a billentyűn és könnyedén megtalálsz szinte bármilyen terméket, amire szükséged van, valamelyik webáruház virtuális polcain.

2. Gyors

A fent leírtak nem csupán a kényelmet garantálják, hanem rengeteg időt is nyerhetsz, hiszen utazgatás, hatalmas áruházakban bolyongás helyett villámgyorsan rátalálsz a keresett árucikkre valamelyik webshop készletében. Az is tévhit, hogy sokáig kell várni egy webshop kínálatából megrendelt termékre. A legtöbb webáruház 24 vagy 48 órán belül házhoz szállít, ha pedig épp nincs valami raktáron, akkor ezt többnyire feltüntetik a tétel mellett, és megjelenítik, hogy mennyi idő alatt tudják leszállítani. (Ez egyébként offline boltok esetén is így van, ott sincs mindig minden raktáron.)

3. Olcsó

Alapvetően kétféle webáruház létezik:

Van olyan webshop, amelyiket egy hagyományos (offline) kereskedelmet folytató bolt tulajdonosa hozott létre. Ezekben a termékek árai általában megegyeznek az offline üzletben találhatók áraival.

A másik fajta webshop olyan kínálattal rendelkező online bolt, amelyik mögött nincs offline áruház. Egy ilyen webáruház sokkal kedvezőbb árakat tud biztosítani, hiszen számos olyan költséggel nem kell számolnia, amivel egy hagyományos üzlet tulajdonosának igen. Pl. helyiségbérlet, üzemeltetés, alkalmazottak költségei, díszletek, offline marketing stb. Egy webáruház esetén ezek nincsenek, így az eladási árakat is alacsonyabban tudja tartani a webshop üzemeltetője.

4. Nagyobb a választék

A magas polcbérleti díjak miatt az offline áruházak tulajdonosainak jól meg kell gondolniuk, milyen termékeknek adnak helyet üzletükben. Mivel egy webáruház „virtuális polcainak” szinte semmilyen költsége nincs, ezért sokkal nagyobb választékot kínálhat a vevőknek. Így egy webshop termékei között jóval nagyobb eséllyel találsz rá ritka, „sehol sem lehet kapni” típusú árucikkekre, amelyeket csak egy-egy szűkebb réteg igényel – ők viszont nagyon.

Rólunk

Vállalkozásunk fő profilja a weboldalkészítés, a webáruház készítés, a keresőoptimalizálás és e tevékenységekhez kapcsolódó teljes körű szolgáltatások biztosítása, mint például: domain regisztráció, tárhely szolgáltatás, webdesign, online és offline marketing szolgáltatások, logó tervezés.

Hasonló bejegyzések

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon! Kérjen ajánlatot!

Kapcsolat