Szabadság út 28/2
5540 Szarvas

+ 36 70 627 1184
info@skobel.co.uk

Hétfő - Péntek 9:00 - 17:00
Hétvégén zárva

Mit jelent az, hogy Reszponzív webdesign?

A reszponzív szó jelentése a webtervezésben az, hogy eszközfüggetlen. Tehát egy weboldal ugyan olyan felhasználói élményt nyújt egy mobiltelefonon mint egy laptopon.
Az okostelefonok és tabletek elterjedésével egyre inkább látszik, hogy elengedhetetlen ennek a használata.

Mire jó?

Arra jó, hogy a tartalom amit szeretnénk megjeleníteni, ami lehet szöveg, multimédia vagy bármi, az igazodik a készülék méretéhez. Tehát például a weboldalon elhelyezett gomb, telefonon is kényelmesen használható lesz, attól függetlenül, hogy annak a telefonnak alacsony vagy magas a felbontása. Amennyiben most egy tabletről vagy mobileszközről olvasod ezt a cikket akkor te is élvezheted ennek az előnyét, ugyanis a blogunk teljesen reszponzív.

Fontos, hogy már a weboldal tervezésekor el kell készíteni a reszponzív terveket, mert sokkal több idő és energia utólag reszponzívvá tenni egy weboldalt.

Rólunk

Vállalkozásunk fő profilja a weboldalkészítés, a webáruház készítés, a keresőoptimalizálás és e tevékenységekhez kapcsolódó teljes körű szolgáltatások biztosítása, mint például: domain regisztráció, tárhely szolgáltatás, webdesign, online és offline marketing szolgáltatások, logó tervezés.

Hasonló bejegyzések

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon! Kérjen ajánlatot!

Kapcsolat