Szabadság út 28/2
5540 Szarvas

+ 36 70 627 1184
info@skobel.co.uk

Hétfő - Péntek 9:00 - 17:00
Hétvégén zárva

Kisvállalkozása van, ahol kereskedik, vagy szolgáltat?

Egy vállalkozás tulajdonosaként fontos tudnia, hogy az okostelefonok terjedésével egy mobil alkalmazás sokszínű marketing lehetőségeket, új értékesítési csatornát kínál.

Mitől váltak az okostelefonok nélkülözhetetlen eszközzé?

Ez a fényes dizájn, a csillogó megjelenés, a könnyen olvasható érintő-képernyő millió színe vagy a gyors vezeték nélküli hálózati kapcsolat miatt van? Dehogy. ​A mobil alkalmazások miatt!

A mobil alkalmazások lényegében mini szoftverek, és nagyon népszerűek a mobil marketing stratégia elemeként. Léteznek igazán jó mobil website-ok is, de az alkalmazásokban tud az okostelefon igazán virítani. Akár egy étteremben akarnak asztalt foglalni, akár egy csokor virágot rendelni, vagy egy üzletet nyélbe ütni, az emberek ezt ma már mobil alkalmazáson keresztül is végezhetik. A mobil alkalmazások igazán menők, de ezek fejlesztése nem jelenti mindjárt, hogy az ügyfelei automatikusan letöltik, használják és már vásárolnak is ezen keresztül.

Mivel sok mobil alkalmazás van kint a marketeken, a legjobb, ha kialakítja saját mobil alkalmazás-készítési stratégiáját, mellyel kitűnhet a tömegből.

Mobil alkalmazás fejlesztési stratégia kialakítása

Több döntést meg kell hoznia mielőtt a tervezésnek nekilát, hiszen egy alkalmazás teljesen cégre szabható. Kitalálhat alkalmazást bizonyos funkciókra, bizonyos telefontípusra vagy akár különféle összetételű, szinte korlátlan számú műveletre, és indulhat a fejlesztés.

Döntse el, hogy a mobil alkalmazás az igazi jó választás-e.

Egy mobil alkalmazás nagyon hatékony ügyfél-hűség kiváltó eszköz lehet. Mielőtt a fejlesztés mellett dönt, érdemes megfontolnia, hogy egy mobil alkalmazás nem feltétlenül jó minden vállalkozás számára, bármilyen üzleti igényre.

A mobil alkalmazások menők. Szerezhet sok különleges interaktív élményt ezeken keresztül. Például készíthet izgalmas és mókás játékokat, nyújthat szórakoztató szolgáltatásokat, társas média és közösségi élményeket, készíthet kirakatot a boltjának, képgalériát, hírportált és sok más egyebet.

 

Rólunk

Vállalkozásunk fő profilja a weboldalkészítés, a webáruház készítés, a keresőoptimalizálás és e tevékenységekhez kapcsolódó teljes körű szolgáltatások biztosítása, mint például: domain regisztráció, tárhely szolgáltatás, webdesign, online és offline marketing szolgáltatások, logó tervezés.

Hasonló bejegyzések

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon! Kérjen ajánlatot!

Kapcsolat