Szabadság út 28/2
5540 Szarvas

+ 36 70 627 1184
info@skobel.co.uk

Hétfő - Péntek 9:00 - 17:00
Hétvégén zárva

 

Milyen egy jó weboldal?

 A felhasználóknak mindössze néhány pillanatra van szükségük ahhoz, hogy véleményt formáljanak egy weboldalról, eldöntsék, hogy az egy jó weboldal, vagy egy percig sem maradnak tovább. Szinte a másodperc törtrésze alatt kell pozitív benyomást kelteni bennük, és meggyőzni őket. Ilyen időtartamon belül a szöveg szerepe még fel sem merülhet, más eszközökkel kell megfogni őket. De mivel?

Az alapvetés az, hogy egy jó weboldal a felhasználót első pillantásra lenyűgözi, tehát eredeti, látványos, hatásos dizájnra kell törekedni. Ez szükséges, azonban nem elég.

A weboldalak felépítése alapján 2 nagy csoportot különböztetünk meg:

-Statikus

-Dinamikus

felépítésű oldalak.

A statikus felépítésű oldalakat azoknak ajánljuk, akik egy egyszerű cégbemutató weboldalt igényelnek, csupán csak, mint elektronikus „bélyeget” szeretne. Azoknak ideális, akik ügyfélköre nem igényli a honlap gyakori változtatását, aktualizálását, és nem szeretnének nagy költségeket fordítani cégük internetes reklámjára. Előnye, hogy egyszerű és könnyen kezelhető, gyorsan elkészíthető.

A dinamikus felépítésű oldalak nagy előnye, hogy a honlapot gyakran, akár percenként is lehet frissíteni, nincs szükség külső adminisztrátorra, ami azt jelenti, hogy szerkesztési rendszere felhasználóbarát, ezáltal az oldal, tartalom frissítését informatikai ismeretekkel nem rendelkező személyek is el tudják látni. Előnye, hogy a percre kész információ nagyobb elégedettséget vált ki a felhasználókban (ilyen pl. a tőzsde).

Az oldalak megjelenési formáját az alkalmazott programozási technológiák is meghatározzák. Ha dinamikus és látványos grafikai hatásokat igényel, a Flash technológiát kell alkalmaznunk. Látványos grafikai effektek, animációk készítését teszi lehetővé ez az új technológia. Egyre elterjedtebbé válik mind a statikus, mind a dinamikus honlapok készítésénél. Szívesen vállaljuk Flash betétek, animációk, bannerek, minisite-ok készítését. Ugrásszerűen növeli honlap megjelenésének színvonalát, a sebességben pedig nem okoz látványos változást.

A képernyőn való megjelenés a tervezés egy igen lényeges kérdése. Abból kell kiindulnunk, hogy a honlap látogatói különböző operációs rendszerek alatt, különböző böngészőket és képernyő felbontásokat használnak. Arra kell törekednünk, hogy minden esetben kellemes kép alakuljon ki a látogatóban.

Rólunk

Vállalkozásunk fő profilja a weboldalkészítés, a webáruház készítés, a keresőoptimalizálás és e tevékenységekhez kapcsolódó teljes körű szolgáltatások biztosítása, mint például: domain regisztráció, tárhely szolgáltatás, webdesign, online és offline marketing szolgáltatások, logó tervezés.

Hasonló bejegyzések

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon! Kérjen ajánlatot!

Kapcsolat