Szabadság út 28/2
5540 Szarvas

+ 36 70 627 1184
info@skobel.co.uk

Hétfő - Péntek 9:00 - 17:00
Hétvégén zárva

Mi is az a keresőoptimalizálás?

A Keresőoptimalizálás, (angolul search engine optimization, röviden SEO), nem más mint az egyes weboldalak optimalizálása, hogy a keresőmotorokban minél jobb helyezést érjenek el. Ilyen keresőmotorok pl.: Google, Yahoo, Bing, Ask. Célunk, hogy weboldalát a keresőoptimalizálás során a keresőmotorok találati listájának első oldalára juttassuk, hiszen tapasztalatunk szerint a legtöbb internetező a keresők első találati oldalát böngészi végig. Ezáltal a keresőoptimalizálás megnövelheti az oldal látogatóinak a számát.

Internetes marketing stratégiaként a SEO figyelembe veszi a keresőmotorok működését, az emberek keresési hajlamát, a keresési szavakat vagy kulcsszavakat, a célközönség preferált keresőit. Egy weblap optimalizálása állhat a tartalmának szerkesztéséből és a HTML-kódjának szerkesztéséből, a kulcsszó relevanciájának növelése és az indexelés megkönnyítése érdekében.

Rólunk

Vállalkozásunk fő profilja a weboldalkészítés, a webáruház készítés, a keresőoptimalizálás és e tevékenységekhez kapcsolódó teljes körű szolgáltatások biztosítása, mint például: domain regisztráció, tárhely szolgáltatás, webdesign, online és offline marketing szolgáltatások, logó tervezés.

Hasonló bejegyzések

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon! Kérjen ajánlatot!

Kapcsolat